Hoppa till sidans innehåll

Andreas tar över HF Somby

17 JUN 2021 19:06
Vi är mycket glada över att äntligen få presentera en ny huvudtränare för HF Somby. Andreas Suneson, född 1984, tar över laget och kommer ursprungligen från Nacka.
  • Uppdaterad: 17 JUN 2021 19:06

Hans handbollskarriär började i Skuru och Skogås P84. Senare gick han handbollsgymnasiet i Stockholm men kände där att tränarrollen blev mer och mer intressant.

Andreas har tränat flera av Skuru IKs flicklag och har jobbat i elitverksamheten där samt även varit med som assisterande och fysansvarig i Nacka HK i olika årgångar.

Andreas gick sen vidare till Lidingö SK som assisterande tränare när de spelade i Allsvenskan och vid sidan om detta är Andreas också förbundsinstruktör i träningslära.

Andreas har gått alla tränarstegen och blir Skövde HFs andra TS3-utbildade ledare vilket vi ser som mycket positivt.

Som person är Andreas en som gillar att ha många bollar i luften och drivs av struktur, mål och tydlighet i en organisation. Han är en team player och jobbar gärna med människor runtomkring honom.

Andreas kommer arbeta halvtid med handbollen och får även andra uppdrag i föreningen. Hans primära uppdrag är HF Somby/Junior och är också assisterande i elitlaget när det inte krockar med Somby. Vid sidan om själva handbollstränarrollen kommer Andreas också arbeta med att utveckla och genomföra handbollscamps för klubbens räkning.

Andreas tillträder tjänsten från den 1:a augusti men är redan på plats tills den 19:e juli när elitlaget startar igång sin träning efter sommaruppehållet.

Välkommen Andreas!!

Skribent: Cege Elfwering
E-post: Adressen Gömd

HF Somby/Skövde
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde
Telefon: 0500487317
E-post: This is a mailto link
Somby IOL

Stöd HF Somby/Skövde

Handla i vår webbshop
http://webshop.skovdehf.se 

Skövde HF:s webbshop