Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Under tisdagen (27 oktober) meddelades att skärpta allmänna råd införs i region Skåne.
 
Vi söker en vikarie till tävlingsavdelningen på vårt kontor vid Skanstull i Stockholm. Vikariatet sträcker sig från 2021 01 01 till 2021 04 16. Det kan finnas möjlighet till förlängning.
 
 
 
Svenska Handbollförbundet får stöd med drygt 7 miljoner kronor från Arvsfonden för projektet Parahandboll.
 
Med anledning av de skärpta allmänna råd som från och med den 20 oktober gäller i Uppsala län har Svenska Handbollförbundet tagit en rad beslut.
 
Regeringen har idag torsdag 22 oktober beslutat om att höja taket för sittande publik till 300 personer.
 
Tabellelvan Eskilstuna Guif borta mot obesegrade serieledaren IFK Kristianstad. Då ger hemmasonen Eric Johansson sin moderklubb goda chanser till två poäng. – Jag ser fina möjligheter till seger även om många inte tror på oss, menar Johansson.
 
Mottagningen Elitidrott och hälsa hjälper elitidrottare och -ledare att må bättre och nu har en ny webbplats lanserats. -Vi vill öka kunskapen om hur vi arbetar och sänka tröskeln att söka hjälp när du inte mår bra, säger Göran Kenttä, RF.
 
Trots lovande utgångslägen i halvtid kammade Alingsås HK och IFK Kristianstad hem noll i European Leagues första omgång.
 
Svenska Handbollförbundet förändrar regler i minihandboll för att ytterligare anpassa sporten för våra yngsta utövare.
 
Idag tisdag 20/10 meddelade Folkhälsomyndigheten, vid sin pressträff, att man i samråd med smittskyddsläkare i Uppsala skärper de allmänna råden för Uppsala län från och med idag. Beslutet gäller inledningsvis till den 3 november.
 
På måndag kväll avslutas den fjärde omgången i SHE med ett intressant möte mellan Skara HF och obesegrade H65 Höör. Vi tog ett snack med hemmalagets Johanna Kjellman som betonar vikten av disciplin i matchen.
 
Lördagens drabbning mellan BK Heid och Skövde HF blir en speciell sådan. Åtminstone för hemmalagets Julia Ehn som i somras lämnade Skövde efter tio säsonger. – Det känns konstigt att möta dem, berättar Ehn inför återträffen.
 
Under tre dagar (12-14 oktober) höll Svenska Handbollförbundets Gymnasiekommitté sin årliga kurs för handbollslärare, den här gången på Bosön för 50 lärare från svenska handbollsgymnasier.
 

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500487317
E-post: info@skovdehf.se

Se all info