Hoppa till sidans innehåll

USM Arrangemang


När spelarna i Skövde HF blir 14 år spelar vi Ungdoms-SM för första gången. Denna sidan är tänkt att vara en guide till hur vi hanterar USM likadant för varje årskull.

Förbundets sida om USM
Allt om USM finner ni här: https://www.svenskhandboll.se/USM/


Hemmaarrangemang:

När vi arrangerar USM ska lagen som kommer till Skövde känna att det här är en proffsig klubb som tar allt på stort allvar. Redan här skapas en första kontakt med vår förening som senare kan innebär att någon av spelarna väljer att söka sig till oss vid gymnasievalet och NIU.

1. En inbjudan skall skickas ut till alla deltagande lag. Här finns en mall som ni bara behöver ändra mindre delar i.

2. Matchprogram - Mall för snyggt matchprogram finns hos vår partner - Redo Tryck

3. Matchens lirare - Vi som arrangör delar ut matchens lirarpris. Vi gillar att vara lite extra och försöker alltid hitta något lite extra att ge till spelare men det skall minst vara en matchens lirare-T-shirt. Tillsammans i laget försöker vi hitta en sponsor som bekostar T-shirten.

4. Filmare behövs till alla matchern. Föreningen står för tekniken och plattformen som vi sänder på. https://solidsport.com/skovdehf är kanalen!

5. Kiosk behöver handlas till så besökare kan få något gott i kistan. Vi använder oss av ICA Kvantum för alla inköp så det gynnar föreningen så mycket som möjligt.

6. Personal till kiosken behöver planläggas.

7. Matchvärd behöver finnas i hallen under hela cupen för att säkra att lagen får ett trevligt bemötande och att säkerställa att publiken håller sig lugn mm. Väst skall bäras för att tydligt signalera vem som har ansvaret.

8. Musik under matcherna. Vi försöker skapa en elitkänsla över våra USM arrangemang. Därför finns utrustning för att göra en likadan proffsig tillställning som för elitlaget. Utbildning av DJs ber ni kansliet hjälpa er att lösa.

9. Infoblad om NIU och Skövde HF. Ett infoblad finns att skriva ut och dela ut till spelare.

Uppdaterad: 04 SEP 2020 14:00 Skribent: Anders Wiik
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500487317
E-post: This is a mailto link

Se all info