Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Förbund


....så skulle man kunna inleda texten om resan som bröderna Gomér är inne på.
 
De tidigare allmänna råden specifikt riktade till idrotten har tagits bort, men alla individer och verksamheter har fortsatt ett stort ansvar för att motverka smittspridning.
 
Johan och Martin Gomér dömer finalen av herrarnas EM i beachhandboll den 18 juli.
 
Vecka 29 och 30 (19 juli -1 augusti) har Svenska Handbollförbundets kontor semesterstängt. Vi passar på att önska hela handbolls-Sverige en skön sommar.
 

Ledig tjänst

(2021-07-08 10:23)
Svenska Handbollförbundet utökar personalstyrkan på tävlingsavdelningen på vårt kontor vid Skanstull i Stockholm. Vi söker en person för arbete på deltid som tävlingskonsulent.
 
På onsdagen publicerades spelprogrammen för svensk handbolls tre högsta serienivåer i Svenska Handbollförbundets resultatportal.
 
I Svenska Handbollförbundets tävlingsbestämmelser för säsongen 2021-2022 är en av de viktiga nyheterna att det blir tillåtet med 16 spelare i matchtruppen i alla serier. Bestämmelserna har publicerats på SHF:s webbplats.
 
Handboll är en populär idrott och landslagen tillhör våra mest framgångsrika och uppskattade lag. Sporten är, precis som travet, en riktig publiksport. Därför känns ett sponsorskap som en riktigt bra match, skriver ATG i ett pressmeddelande i dag.
 
 
BEACHHANDBOLL: Svenska Handbollförbundet tar nästa steg i satsningen på att utveckla beachhandbollen i landet och genomför regionläger för flickor och pojkar födda 06/07. Anmäl dig nu.
 
Riksidrottsförbundet har beslutat om fördelning av kompensationsstödet till förbund och föreningar för effekter av corona under perioden 1 januari till 30 april 2021 samt om fördelning av återstartsstöd till förbunden.
 
 
 
Spelprogram för U18-klassen, flickor och pojkar, presenteras på webbplatsen för Gjensidige USM.
 
FÖRELÄSNING: Martin Asker berättar om skadeförebyggande träning för handbollsspelare. Fokus ligger främst på förebyggande av axel- och knäskador.
 

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500487317
E-post: info@skovdehf.se

Se all info